Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Beltéri ajtó

 Beltéri ajtók:

A PArtner-Doors Kft tevékenységei közzé tartozik a beltéri ajtó forgalmazása Országosan, ezért a projekt munkákat is vállalunk, de a forgalmazás középpontja Budapesten, Nyíregyházán, Debrecenben történik képviselőinken keresztül.

Télikert és beltéri ajtó, bejárati ajtó, terasz beépítés Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon a képviselőnkön keresztül.

Vállaljuk a Poorta Doors beltéri ajtó beépítését, beszerelését Budapesten, Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon

-  Festett beltéri ajtók, Dekorfóliás beltéri ajtók, Furnéros beltéri ajtók, Beltéri tolóajtók, Beltéri harmónika ajtók

-  Műszaki ajtók

-  Beltéri ajtó tokok

 

Bejárati ajtók

 - Beltéri bejárati ajtó

- Bejárati ajtó kültérre

 

 A Porta Doors Lengyelországban indította útjára ajtókínálatát. A Porta Doors tehát lengyel gyártó, egyike a legjobb lengyel ajtógyártó cégeknek. A lengyel gyártók hazai kínálatát látva ma úgy látszik, hogy Lengyelország az európai ajtógyártás fellegvára. A Porta Doors repertoárja elsősorban beltéri ajtó és bejárati ajtó kategóriákat emeli az átlagnál jóval igényesebb szintekre.

Ha kezébe akad egy Porta Doors ajtó katalógus, egyetérthet velünk abban, hogy a termékskála valóban megdöbbentően széles. Már hallom is, hogy azt kérdezi, hol is akadna kezébe egy Porta Doors katalógus?

Budapest XX ker. Határ u.83, Pest egyik legnagyobb bemutatótermében persze hogy akad belőle, de ha igazi ajtókat szeretne látni, akkor pláne érdemes ellátogatni.

Itt találhatja a márka helyileg legnagyobb kínálatát, sok típust saját kezével megérinthet. Kipróbálhatja, hogyan záródik, közvetlen közelről a maga valóságában ismerkedhet a Porta Doors ajtók nagyszerű tulajdonságaival.

A Porta Doors beltéri  ajtók tökéletes minőségének a titka a modern, automatizált termelési technológia és a magasan képzett kollégák. A berendezések német és olasz gyártóktól érkeznek. A Porta Doors bejárati ajtók kiváló minősége másrészt a kitűnő nyersanyagoknak és tartozékoknak köszönhető. A termelési eljárásokban feldolgozott fa alapanyagokat például híres világcégektől szerzik be.

PARTNER-DOORS Kft. megnyitotta bemutatótermét a Budapesten XX ker. Határ u.83. A Partner Doors Kft beltéri, kültéri ajtó kínálatának a Porta Doors bejárati és beltéri ajtók hada, melyet szívből ajánlunk, ha otthonát még melegebbé szeretné tenni. Budapest egyik legnagyobb ajtó, bejárati ajtó választékát felvonultató bemutatóterme pont az a hely, ahol Ön is barátságot köthet a Porta Doors beltéri ajtókkal.

Ha ezt a beltéri ajtót választja otthonába, vendégei mindig dicsérik majd ízlését. Nem véletlenül…