Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Beltéri ajtó választék, minőség.

Porta beltéri ajtó választék jó minőségbe, beltéri ajtó Nyíregyháza, Miskolc, Debrecen, Budapest környékén. Beltéri ajtó színek, különbözőek lehetnek: natúr, festett, fóliázott beltéri ajtókat forgalmazzuk. A beltéri ajtó felmérése, a beszerelő vagy erre képzett szakemberünk végzi. 

 A beltéri ajtó színben, méretben, formában nagyon sokféle változata ismert. 

Látogassa meg bemutató termünket: 1205 Budapest, Határ u. 83.

 

Beltéri ajtó típusok.

Beltéri ajtó: MINIMAX, Intrziás ajtólapok, London, Bécs festett profilos ajtólapok, Porta DECOR ajtólapok, Porta GRENDECO ajtólapok, Porta STYLE ajtólapok, Porta FOCUS ajtólapok, Porta FIT ajtólapok, Porta NOVA ajtólapok, Porta LINE ajtólapok, CPL laminátos ajtólapok, MART ajtólapok, Port KONCEPT ajtólapok.

Természetes furnéros beltéri ajtók: Porta CLASSIC, MADRID, CORDOBA, TOLEDO, SEVILLA, Nova NATURA, NATURA LINE, NATURA STYLE, NATURA TREND, NATURA SPACE, NATURE KONCEPT.

Tolóajtó szerkezetek, összecsukható ajtók: ALFA, BÉTA

Bejárati ajtó beltéri: GRÁNIT

Bejárati ajtó kültéri. GDYNIA

 

Műszaki ajtók, tűz gátló: ENDURÓ, IE30, 

 

Cégünk a Partner-Doors Kft. a beltéri ajtók forgalmazását Budapesten, Balaton környékén, Magyarország egész területén vállalja. Beltéri ajtó beépítés,- beszerelése is fontos szolgáltatásunk egyike.

A PARTNER-DOORS Kft szolgáltatásait, beszereléseit Országosan, azaz Balaton környékén: Balatonfüreden, Siófokon, Balatonszárszón, Keszthelyen, Fonyódon, Balatonszepezden, Badacsonyban, Zamárdiban, Balatonvilágoson, Balatonlellén, Balatonalmádiban, Balatonföldváron, Balatonföldváron, Balatonbogláron, Zánkán, Balatonfűzfőn, Révfülöpön. Stb.

Magyarországon: Tapolcán, Debrecenben, Tatabányán, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Zalaegerszegen, Kaposváron, Pécsen, Szekszárdon, Veszprémben, Székesfehérváron, Nyíregyházán, Szegeden, Miskolcon, Esztergomban, Salgótarjánban, Szolnokon, Békéscsabán, Hatvanban, Stb.

 Pest megyében: Budapesten, Budakeszin, Érden, Törökbálinton, Budaörsön, Szentendrén, Piliscsabán, Solymáron, Biatorbágyon, Zsámbékon, Diósdon, Herceghalmon, Dunakeszin, Pécelen, Dunaharasztin, Fóton, Mogyoródon, Vecsésen, Gyálon, Gödöllőn, Nagytarcsán, Ecseren, stb.

 

A PORTA KMI Poland vállalat specialitása a beltéri ajtók gyártása, melyek felhasználási területe lakó- és irodahelyiségeken belül javasolt.
A gazdag kínálat lehetővé teszi, hogy minden ügyfelünk a számára megfelelő ajtótípust válassza magának minta, minőség és ár szempontjából egyaránt.

 A beltéri ajtó kínálatunk a felhasznált anyagok széles palettája jellemzi, mint lakkozott, laminátos, szintetikus - és természetes furné, valamint profilos szerkezetű táblásajtószárny, természetes furnérral.

A beltéri ajtó színével, formáival, mintázatával a lakás berendezésének értékes és dekoratív részét képezi.

A beltéri ajtó választásakor szempontjaink általában esztétikai jellegűek: a színek passzoljanak a belső terek színéhez, a felületük fényes legyen vagy éppen matt, mintázott vagy egyszerű kialakításút preferálunk inkább.

Bármilyen legyen is a beltéri ajtó, nélkülözhetetlen, és tükrözi otthonunk stílusát.

Az általunk forgalmazott Porta Doors ajtókollekciók magas minőséget és tartósságot képviselnek. A Porta Doors ajtókkal, a választás lehetőségét kínáljuk fel, ami alapján a kész előre gyártott ajtók helyett, részt vehet saját környezetének kialakításában, formálásában.

 

Beltéri és kültéri ajtóról részletes tájékoztatást szeretne kapni, kérjen prospektust, ahol több mint 150 oldal kínál lehetőséget részletesen, hogy megfelelően tudjon dönteni. Az ajtó prospektust postán elküldjük önnek, vagy kérjen személyes találkozót.

Kapcsolat: 06-20 3360- 643, 06-20 336-2672, 06-20 3366-902, 06-20 442-7577

Bemutatóterem: XX. Budapest, Határ u. 83. 

Email: partnerdoors@gmail.com

         partner-doors@freemail.hu

Télikert és beltéri ajtó, bejárati ajtó, terasz beépítés Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon a képviselőnkön keresztül.

Vegye igénybe a szolgáltatásainkat:

Az beltéri ajtók mellett, műanyag nyílászárók, télikertek gyártásával, beépítésével, garázskapuk, árnyékolás elemek forgalmazásával, értékesítésével, beépítésével, minőségi szolgáltatást nyújtunk! A beltéri ajtó szerelése, beépítése, nagyon fontos munkafolyamat, ezért azt is ránk bízhatja.

A termékek minőségéről, a széles választékról és a kedvező árról győződjön meg saját szemével! 

A beltéri ajtók szerelését szakemberrel végeztesse !

A beltéri ajtók nyithatósága lehet egyszárnyú, kétszárnyú, toló, csuklós.

A beltéri ajók többféle méretrendebn redelhetők: PN, DIN, CSN, HN

Az alábbi menüpontokban megtalálja a beltéri ajtók választékát:

A beltéri ajtó szerelés, beszerelés nem egyszerű, ezért azt is nekünk érdemes elvégezni.

 Beltéri ajtó igény felmérése:

A megfelelő beltéri ajtó típusok kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen az ajtóválasztásnál meg kell találni az összhangot az esztétikum és a funkcionalitás között.
A vásárlói igények felmérése, ma már nem egyszerűen a beltéri ajtók számbavételét és a kialakított nyílások lemérését jelentik.
A megfelelő ajánlat elkészítéséhez egy a megrendelő és az értékesítő közt kialakuló tökéletes kommunikáció szükséges, melynek során pontos képet kaphatunk a megrendelőink igényeiről.
Ebben a folyamatban szakmai tapasztalatunkat felhasználva megfelelő tanácsokkal látjuk el az ajtó vásárláskor megrendelőinket, vevőinket.

 

Szolgáltatások

Tevékenységünk folyamán egyaránt kiszolgálunk lakossági vásárlókat, szakkereskedőket és kivitelezőket, Gyártott termékeink: minőségi műanyag nyílászárók: ajtó, ablak, toló-bukó ajtó, toló ajtó, erkélyajtó, télikert stb. Értékesítés körében: beltéri ajtó, árnyékolók, tetőtéri ablak, garázskapuk stb. található.
Szolgáltatásainkat a vásárlói igényeknek megfelelően, rugalmasan alakítjuk. Jelentős gyártási kapacitásunk, raktárkészletünk és beszállítóink gyártási kapacitása biztosítja cégünk gyorsaságát és rugalmasságát.
Kollégáink már a tervezési fázisban leendő megrendelőink rendelkezésére állnak, hogy megbízóink mind műszaki, mind belsőépítészeti szempontból megtalálják a számukra optimális megoldást.
Az értékesítési tevékenység azonban itt nem ér véget. A kivitelezés folyamán helyszíni ellenőrzésekkel és egyeztetésekkel biztosítjuk azt, hogy a megrendelt termékeink, nyílászáró, beltéri ajtó, megfelelő beépítési környezetbe kerülve, valóban első osztályú minőségben szolgálják megrendelőit.
A folyamatos munkakapcsolat biztosítja azt is, hogy a beltéri ajtók műanyag nyílászárók alapanyagai megfelelő időpontban kerüljenek megrendelésre, leszállításra és beépítésre.
Az ajtók, nyílászárók, télikertek, teraszok szakszerű beépítéséről az általunk képzett szakemberek, folyamatos művezetői ellenőrzés alatt gondoskodnak.
Minden munkafolyamatot mi magunk végzünk és ellenőrzünk az ajánlat készítéstől a forgalmazott és gyártott termékeink beépítésig. Így tudjuk minimalizálni a hibalehetőségeket és biztosítani azt, hogy az általunk gyártott, készített, szállított és beépített ajtók, ablakok, nyílászárók, télikertek jóval a garanciális idő lejárta után is megrendelőink megelégedésére működjenek.

 

 

Kiszállítás 

Az általunk forgalmazott beltéri ajtók kiváló minőségű PORTA DOORS termékek. Szállításuk a hagyományos építőanyagokénál  nagyobb odafigyelést igényel.
Cégünk a PARTNER-DOORS Kft az egész ország területén biztosítani tudja a helyszíni szállítás lehetőségét. Házhoz szállítás esetén megrendelőink és partnereink kiküszöbölhetik a sérülések kockázatát.

Különböző színekben: natúr, festett, fóliázott beltéri ajtókat forgalmazzuk. A beltéri ajtó felmérése, a beszerelő vagy erre képzett szakemberünk végzi.   

 

Tekintse meg további weblapjainkat is:

Télikert, tervezés, gyártás-szerelés : www.partner-doors.hu

Porta Doors beltéri ajtó : www.ablak-ajto-gyartasa.hu

Nyílászáró gyártás : www.nyilaszaro-gyartasa.hu

Műanyag bejárati ajtó: www.ajto-ablakok.hu

Télikert rendszerek : www.telikertet.hu

Télikert : www.partner-doors.at

Minőségi nyílászárók, télikertek gyártása: www.partner-plast.hu

Télikert, nyílászáró gyártás - szerelés : www.partnerplast.hu

Terasz beszerelés : www.ablak-balaton.hu

Télikert tervezés, gyártás : www.partner-doors.hupont.hu

 

Télikert gyártás: www.telikert-gyartas.hu

 

Télikert készítés: www.partnerdoors.honlapom.com

Teraszbeépítés : www.partner-doors.eoldal.hu

Nyílászáró szerelés: www.partnerdoors.freewb.hu

Minőségi ajtó-ablak gyártás:  www.partner-doors.8x.hu

Műanyag ablak: www.ablak.eoldal.hu

Műanyag nyílászáró : www.nyilaszarok.eoldal.hu

 

 

 

Cikkek

PORTA FIT beltéri ajtó

2011.10.09

 ajtó, ajtó alakjai,ajtó balaton,ajtó balaton környékén,ajtó bontás,ajtó budapest,ajtó budapest környékén,ajtó budapesten,ajtó budapest környékén,ajtó budapesten,ajtó nyíregyházán,ajtó nyíregyháza,ajtó szerelés,ajtók,ajtók magyarországon,beltéri ajtó budapest,beltéri ajtó budapesten,beltéri ajtó vásárlás,festett ajtó,natur ajtó,porta ajtó budapesten,szines ajtó,üvegezett ajtó

 
Teljes bejegyzés