Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Beltéri ajtó értékesítés, ajtótokok

Porta system ajtótok:

 Ez egy könnyen összeállítható tok. Ez lehetővé teszi, a fal vastagságához való alakítását és kivételesen esztétikus külsőt kölcsönöz. A tokban lévő erősített zsanérzsebek garantálják azok stabilitását intenzív igénybevétel esetén is. A gazdag színválaszték tökéletes egységet képez bármely PORTA ajtólappal. Különösen a figyelmükbe ajánlunk egy nagyon érdekes megoldást, mely a tok befedésére használható, a RETRÓ modul. Könnyű beépíteni ezt a borítást, mely nem csak az új tokok beszerelésénél használható, hanem a korábban beépített Porta SYSTEM ajtótoknál is. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy egy teljesen más és új stílusú ajtója legyen és ez arra bíztatja Önt, hogy keressen új ihletet adjon a lakása elrendezésével kapcsolatban.

E-mail: partnerdoors@gmail.com

Télikert és beltéri ajtó, bejárati ajtó, terasz beépítés Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon a képviselőnkön keresztül.

 

 Portasystem ajtótokportasystem tok retro

 

Prestige állítható beltéri ajtó tok:

Az állítható PRESTIGE beltéri ajtótok a legmagasabb minőségű és legfejlettebb termékek csoportjába tartozik. Az ajtótok gömbölyített gerendája és a takarólécek kihangsúlyozzák a modern mintázatot. A természetes és szintetikus felületeknek köszönhetően tökéletesen párosul minden mintájú Porta beltéri lappal, és lehetővé teszi az olyan helyeken történő felhasználását, ahol az exkluzív kivitel, az esztétika és a minőség kiváltképpen fontos.

 

Prestige állítható beltéri tok

 

 

 

Fém állítható ajtótok:

Az állítható ajtótok horganyzott acéllemezből készül. A szélesség állítása lehetővé teszi, hogy a tokot a kívánt falszélességhez igazíthassuk. Lényegében az állítható ajtókeret bármely típusú helyiségben használható otthon, irodákban, hotelekben, ipari létesítményekben és bárhol, ahol túlzott párásság van jelen.

 Állítható fém ajtótok

 

 Rondo tok:

A 100 mm vastagságú beltéri ajtótokok egy kiegészítő eleme a beltéri - Minimax festékkel, Portadecor valamint Portadur fóliával bevont ajtoknak. A RONDO fix ajtótok a kerekített stílus és a nagyszerű formatervezés kombinációja,amely e belsőtéri ajtótokot elegánssá varázsolja. Falvastagsághoz állítható tok, szép, esztétikus kinézettel, könnyen szerelhető, előnyös árban kapható.

 

Rondo fix ajtótok

 

Porta MINIMAX ajtótok:

A Minimax beltéri ajtótok klasszis esztétikai megoldás lehet otthonába. Ezen felül kompatibilis vele az összes PORTA által forgalmazott Minimax, Portadekor, famintázatú, CPL és Portadur fóliás beltéri ajtólap. Érdemes megnézni!

A 100 mm állandó szélességű MINIMAX beltéri ajtótokokkal kompatibilis az összes PORTA által forgalmazott Minimax, Portadekor, famintázatú, CPL és Portadur fóliás beltéri ajtólap. A 60 mm szélességű csak a MINIMAX ajtókkal és az összes Portadekor fóliás beltéri ajtókkal kompatibilis.

 

Minimax fix ajtótok

 

Projekt beltéri fém bejárati ajtótokok:

A legjobb technikai paraméterekkel rendelkező ajtólapok garantálják a legmagasabb szintű biztonságos és komfortos használhatóságot. leggyakrabban fém ajtótokkal egy készletben fordul elő. Hogy növeljük a belső terek esztétikai értékét, létrehoztuk a PROJECT tokot, kiegészítve ajánlatunkat.

 

fém bejárati ajtótok

 

Fém saroktok:

Az AGÁT és OPAL ajtótokok az azonos nevü beltéri bejárati ajtókhoz valók. Együtt, a Porta bejárati ajtók a legmagasabb műszaki és működési paramétereknek felelnek meg.

 

fém saroktok

 

Fém tolóajtó szerkezet:

Fém, fal előtt futó tolóajtó szerkezet, melyet speciálisan olyan helyiségekhez terveztek, ahol a normál ajtók beépítése lehetetlen.

 

fém tolóajtó tokszerkezet